65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З бюджету області виділено кошти на розробку науково-проектної документації на ремонтно-реставраційні роботи будівлі КУ «Одеська обласна філармонія»

25-10-2018
2

З обласного бюджету виділено 1 млн. 500 тис. грн. на розробку науково-проектної документації на ремонтно-реставраційні роботи будівлі КУ «Одеська обласна філармонія». Наразі тривають тендерні процедури, замовник тендеру – управління Одеської обласної ради з майнових відносин.

За словами директора філармонії Галини Зіцер, науково-проектну документацію потрібно буде розробити до кінця 2018 року. Буде визначено об’єм першочергових та невідкладних робіт, їх вартість та строки виконання. Серед найболючіших проблем Одеської філармонії – обвалення фасаду будівлі, що може призвести до нещасних випадків, аварійний стан лоджії на центральному вході. Необхідно провести об’єм внутрішніх протиаварійних робіт – у глядацькій залі, замінити вітражі, відремонтувати приміщення другого класу (тут знаходяться музичні інструменти) тощо. Також потрібно провести роботи з модернізації внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж та обладнання, зокрема – встановити систему кондиціювання та вентиляції приміщень.

«Після того, як буде розроблено науково-проектну документацію з урахуванням архітектурної та історичної цінності об’єкта, розглядатиметься питання щодо співфінансування ремонтно-реставраційних робіт з обласного та державного бюджетів», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

2 DSC_4132 DSC_4140 DSC_4141 DSC_4145 DSC_4148 DSC_4150 DSC_4156 DSC_4157 DSC_4168

Повернутися назад