65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Ювілей газети “Південна зоря”

16-01-2017
DSC_1282

Громадсько-політична газета Біляївського району «Південна зоря»  відсвяткувала свій  ювілей,  яка 85 років невтомно, номер за номером, творить справжній літопис району – його історію, традиції, соціально-економічний розвиток, історію окремих сімей і просто звичайних людей. За роки роботи районна газета здобула авторитет та визнання у широкої аудиторії читачів, стала важливим джерелом інформації і висвітлення проблем сучасного суспільства. Колектив газети вітали голова обласної ради Анатолій Урбанський, керівництво району, колеги по перу.

«Ви робите записи в особистий щоденник Біляївського району: інформуєте про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, розповідаєте про успіхи, розмірковуєте про високе і не забуваєте про буденне, повертаєтесь спогадами у минуле і мрієте про майбутнє. 85 – років це надзвичайно солідна та гарна дата. Бажаю вам великих успіхів у непростій справі, реалізації творчих ідей та проектів. Щиро зичу й надалі такого ж переконливого слова, читацького визнання, натхнення й невпинного руху вперед!» – наголосив Анатолій Урбанський.

За сумлінну працю, відданість журналістській справі, вагомий особистий внесок у розвиток ЗМІ та з нагоди 85-річчя заснування газети «Південна зоря» Почесними грамотами Одеської обласної ради були нагороджені: головний редактор Інна Горлева, кореспонденти Катерина Дзей, Володимир Попов та Лідія Шепель.

DSC_1282 DSC_1286 DSC_1287 DSC_1299 DSC_1301

Повернутися назад