65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вирішення земельних питань мешканців села Озерне

23-11-2016
DSC_2305

Сьогодні голова обласної ради зустрівся з мешканцями села Озерне Ізмаїльського району разом із  Мариною Савченко – першим заступником начальника Головного управління Держгеокадастру в Одеській області та головою Озерненської сільської ради, щодо вирішення земельних питань.

Перш за все Марина Савченко проінформувала Анатолія Урбанського і присутню громаду, що оформлення земельних ділянок потребує поетапної роботи представників Держгеокадастру в Одеській області, районного відділку Держгеокадастру, сільського голови та депутатів озерненської сільської ради.

«Головне управління Держгеокадастру в Одеській області згодне співпрацювати та вирішувати всі проблемні питання громади села тільки відповідно до закону», – наголосила Марина Савченко.

Уважно вислухавши озерненців та заступником начальника Головного управління Держгеокадастру в Одеській області Анатолій Урбанський зазначив, що вирішити дане питання вдасться тільки поступово, перш за все громада села повинна підготувати необхідні документи, далі місцеві депутати повинні підтримати ці питання на сесії сільської ради.

DSC_2292 DSC_2295 DSC_2298 DSC_2300 DSC_2301 DSC_2305

Повернутися назад