65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

«Виконання Угоди про асоціацію Україна-ЄС у галузі транспорту»

30-06-2016
HAK_5650

Одеська обласна рада взяла участь в організації круглого столу проекту ЄС на тему: «Виконання Угоди про асоціацію Україна-ЄС у галузі транспорту», який відбувся у Чорноморському морському торгівельному порту. У засіданні взяли участь народний депутат України, голова Комітету верховної Ради України з питань транспорту Олександр Урбанський, представник проекту ЄС «Підтримка впровадження транспортної стратегії України» Ірина Саїдова, директор Чорноморського морського торгівельного порту Сергій Крижановський, начальник відділу інвестицій в інфраструктурні проекти Агенства інвестицій обласної державної адміністрації Володимир Шемаєв, представники місцевої влади міста Чорноморськ та суспільних організацій.

Учасники зустрічі розглянули актуальні питання транспортної галузі та перспективи їх вирішення. Зокрема, низький рівень безпеки на транспорті, нерівні умови конкуренції на ринку, непрозорі умови доступу до ринку послуг, низький рівень соціального захисту як користувачів транспортних послуг, так і працівників транспортної галузі, корупційні прояви у регуляторній системі тощо. Також у рамках круглого столу присутнім було продемонстровано ряд презентацій експертів ЄС.

«Ми спільно з колегами депутатами, які входять до складу постійної комісії обласної ради з питань транспорту, зв`язку та морегосподарського комплексу, налаштовані на плідну співпрацю із партнерами Європейського Союзу, спрямовану на модернізацію української транспортної галузі та поступове наближення її до стандартів ЄС. Одеська обласна рада планує створити не один комунікативний майданчик для вирішення найбільш актуальних питань», – зазначив Анатолій Урбанський в процесі підготовки до круглого столу.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Повернутися назад