65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Виділено кошти на ремонт Вилківського будинку культури

05-07-2016
_MG_0027_новый размер

Депутатський корпус обласної ради ухвалив рішення щодо включення Вилківського будинку культури до переліку об’єктів соціальної інфраструктури, які підлягають ремонту і реконструкції. Згідно із внесеними змінами до обласного бюджету на 2016 рік на капітальний ремонт будинку культури передбачено 1 мільйон гривень.

Через аварійний стан будинку культури, в ньому неможливо провести жодного заходу. Однією з основних проблем є дах, який знаходиться в аварійному стані з 2013 року. Також необхідно зміцнювати несучі балки, реставрувати ділянки стін і стелі, які обвалилися. Вимагає заміни і прогнила від води підлога.

«Наразі оголошено тендер, я думаю, що вже найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи», – розповів голова Матвей Іванов.

Слід зазначити, що будівля Вилківського будинку культури є пам’ятником архітектури, побудована у 1961 році.

«Усі ми хочемо пишатися не тільки «славним минулим», а й сьогоденними здобутками і переконливими перспективами в майбутньому. У цьому контексті роль культури не можна переоцінити, оскільки саме вона формує нашу свідомість і є одним із стратегічних інструментів творення нашого майбутнього», – зазначив Анатолій Урбанський.

_MG_0027_новый размер _MG_0017_новый размер _MG_0024_новый размер _MG_9952_новый размер _MG_9962_новый размер

Повернутися назад