65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Впевнена перемога

15-03-2016
DSC_3434

Нещодавно у приміщенні СДЮШОР «Крижинка» вітали юних фігуристів – переможців четвертого етапу Кубка Української Федерації з фігурного катання.

І ось знову наші юні спортсмени засяяли на льоду у Відкритому Чемпіонаті Харківської області, який проходив у місті Харкові у період з 4 по 6 березня. Одеські спортсмени здобули 8 медалей, 2 спортсменки виконали нормативи кандидатів у майстри спорту.

Ось імена переможців: Іванченко Ганна (1 місце і золота медаль), Русова Катерина (1 місце і золота медаль, виконала нормативи КМС), Сидюк Владислав (1 місце і золота медаль), Ішкова Ніколь (1 місце і золота медаль, виконала нормативи КМС), Міхайловська Поліна (2 місце та срібна медаль), Льовочкін Даниїл (2 місце та срібна медаль); у категорії «Танці NON ISU» Бондарь Ліка та Коваль Артем (2 місце та срібна медаль), Норель Дмитро (3 місце та бронзова медаль).

Від імені голови обласної ради Анатолія Урбанського привітав спортсменів та їхніх наставників депутат Валентин Волканов. Він подякував всім учасникам Відкритого Чемпіонату, побажав яскравих досягнень у майбутньому та наголосив що цей успіх є результатом плідної кадрової політики, професійності керівництва та майстерності тренерського складу.

П`ятий етап Кубка Української Федерації з фігурного катання та Відкритий Чемпіонат Одеської області з фігурного катання пройде на нашому одеському льоду в стінах СДЮШОР «Крижинка» вже наприкінці березня. Одеські спортсмени впевнені у своїх перемогах, крім того, більшість з них готуються виконати нормативи кандидатів у майстри спорту.

DSC_3370 Безимени-1 DSC_3394

Повернутися назад