65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Візит керівництва області у Ренійський район

26-01-2017
DSC_2913

В рамках робочого візиту до Ренійського району голова обласної ради Анатолій Урбанський спільно з  головою облдержадміністрації Максимом Степановим відвідали районну поліклініку.

Будівництво медичного закладу розпочато 1989 році, але через брак коштів будівництво було припинено та знов активізувалося у 2015 році.

«У новому чотириповерховому будинку буде розташовуватися поліклінічне відділення всього Ренійського району, центр первинної медико-санітарної допомоги, лабораторія, фізіотерапія, рентгенслужба, жіноча консультація, педіатрія», – розповів головний лікар.

Під час огляду будівлі Анатолій Урбанський та Максим Степанов звернули увагу на ліфт майбутньої поліклініки, який піднімається тільки до третього поверху, через викривлення шахти ліфту. Керівництвом області було надано доручення підрядній організації перепроектувати будівництво та добудувати ліфт, який функціонуватиме до четверного поверху.

Для реалізації проекту будівництва необхідно понад 16,5 мільйонів гривень , з яких тільки на закупівлю сучасного медичного обладнання та меблів необхідно 13 мільйонів гривень.

«З обласного бюджету на завершення будівництва поліклініки буде виділено 2,6 мільйона гривень, з районного планується виділити 1 мільйон гривень, решту фінансування область сподівається отримати з держбюджету», –  зазначив Анатолій Урбанський.

DSC_3023 DSC_2861 DSC_2876 DSC_2881 DSC_2883 DSC_2913

Повернутися назад