65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З Новим роком та Різдвом Христовим!

07-01-2019
4be072a3101d45e63417a154c736de55

Щиросердечно вітаю усіх жителів Одещини з Новим роком та Різдвом Христовим!

2018 рік був нелегким і водночас багатим на здобутки – Одеська область вкотре стала лідером серед інших регіонів по кількості зібраного врожаю ранніх зернових, в області реалізуються інвестиційні проекти, докладено багато зусиль для відновлення дорожньої інфраструктури, втілюються у життя програми з енергоефективності, продовжується процес реформи децентралізації, і хто, як не мешканці Одеської області, на власні очі можуть переконатися у її позитивних результатах. Наші з колегами по депутатському корпусу зусилля були направленні на вирішення соціально-економічних питань, покращення медичних послуг та освіти, охорони навколишнього середовища, підвищення туристичної привабливості регіону.

Новий рік – це старт для нових можливостей та досягнень, втілення прогресивних планів в рамках реалізації ключових реформ Президента України Петра Порошенка. Успіх залежить від нашого спільного бажання жити в європейській, розвиненій країні, від порозуміння, злагоди й довіри в суспільстві. Лише об’єднавшись, ми надійно захистимо свою свободу і незалежність, принесемо в наші оселі мир і спокій, любов і достаток.

Вірю, що Новий рік принесе нам впевненість у наших силах та єдність у діях, а Різдвяна зірка надихне на здійснення всіх наших задумів.

Дорогі земляки! Від усього серця бажаю миру і злагоди, щасливої долі, міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай 2019 рік буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи та яскраві моменти, сповнений перемогами  та мудрими рішеннями. Веселих вам і радісних свят!

Голова Одеської обласної ради

Анатолій Урбанський

4be072a3101d45e63417a154c736de55

Повернутися назад