65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Відкрито і прозоро

26-01-2016
HAK_4077

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань економіки, промисловості, підприємництва, регуляторної політики та інвестиційної діяльності (керівник – Олександр Ахмеров). У роботі засідання взяв участь голова облради Анатолій Урбанський.

На розгляд депутатів був  винесений план заходів з реалізації у 2016-2017 роках Стратегії економічного та соціального розвитку регіону до 2020 року.

Втім, в результаті тривалого і бурхливого обговорення, народні обранці відправили даний документ на доопрацювання.  Причина – відсутність у плані заходів ряду важливих, на думку депутатів, об’єктів.

За словами Анатолія Урбанського, це насамперед  викликано тим, що профільні управління і департаменти облдержадміністрації в ході роботи над даним планом недостатньо залучали депутатів облради, які представляють  той чи інший виборчий округ і добре обізнані з проблемами територій. Не велася робота і з  районними радами.

– Крім того, такий важливий документ слід розписати за джерелами фінансування: на які об’єкти ми виділяємо кошти з обласного бюджету, де  плануємо заручитися підтримкою держави, а куди збираємося залучити інвестиції. Щоб усе було відкрито і прозоро. І не тільки ми, а й виборці мали змогу відстежити долю того чи іншого об’єкта, – резюмував голова облради.

Повернутися назад