65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Відбувся аукціон у процедурі закупівлі «Будівництво прибудови архівного сховища до існуючої будівлі Державного архіву за адресою: м. Одеса, вул. Пироговська, 29»

18-07-2017
1

17 липня 2017 року о 15 год. 38 хв. відбувся аукціон у процедурі закупівлі «Будівництво прибудови архівного сховища до існуючої будівлі Державного архіву за адресою: м. Одеса, вул. Пироговська, 29».

«Кожен бажаючий був в змозі прослідкувати за перебігом аукціону, який проходив у відкритій електронній системі публічних закупівель «Prozorro». За наявності фінансування повністю модернізувати дану будівлю планується протягом двох років», – повідомив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

У відкритих торгах взяли участь дві будівельні компанії – ТОВ БК «Бастіон» і приватне підприємство «Полібуд-2». За результатами аукціону найбільш економічно вигідною виявилася пропозиція ТОВ БК «Бастіон», яке запропонувало виконати роботи за 53 мільйона 165 600 тисяч гривень.

На сьогоднішній день зазначена пропозиція перебуває на етапі «кваліфікація», що означає її розгляд замовником на предмет відповідності вимогам законодавства та тендерної документації у строки, встановлені Законом України «Про публічні закупівлі».

Нагадаємо, що з керівництвом архівної установи було обговорено всі нюанси щодо подальшого розміщення, площі і фінансування архіву. На реконструкцію будівлі, куди планується переїзд Державного архіву Одеської області, з обласного бюджету вже виділено 5 мільйонів гривень.

1

Повернутися назад