65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою

19-09-2016
2

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою, яке провів її голова Олег Бабенко.

Насамперед депутати заслухали доповідь Тетяни Беспоясної – представника ОДА «Агенства з питань інвестицій та розвитку»  про затвердження Плану заходів з реалізації  у 2016-2017 роках Стратегії економічного та соціального розвитку Одеської області. В результаті члени комісії взяли це питання на особистий контроль та рекомендували його доопрацювати .

Далі члени комісії розглянули питання, щодо доопрацювання перспективного плану формування територій громад Одеської області. З цього приводу депутатами – членами постійної комісії, виходячи з вивчення та аналізу думки громад на території своїх виборчих округів, було запропоновано найбільш перспективні, з точки зору економічного розвитку, варіанти формування територіальних громад. Присутні підтримали рішення щодо внесення змін до перспективного плану та відправити його на доопрацювання.

Також члени комісії розглянули ситуацію яка склалася між Сичавською сільською радою Комінтерновського району Одеської області та Коблевською сільською радою Березанського району Миколаївської області. Вирішено сформувати спільну робочу групу з Миколаївською областю.

1 2 3

Повернутися назад