65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Відбулося спільне засідання комісій з питань транспорту та законності 

25-11-2022
EF7CA783-AD2E-4D2E-A758-340E2B870253

22 листопада відбулося спільне засідання постійної комісії Одеської обласної ради з питань транспортно-комунікаційної  інфраструктури, морегосподарського комплексу та цифрового розвитку, яку очолює Юрій Крук, та комісії з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією, яку очолює Олексій Семенцов.

На порядку денному було три питання, зокрема припинення аварійності на ділянці автомобільного шляху М-15 Одеса — Рені.

За словами депутата Олександра Денисенка, на ділянці Маяки — Татарбунари останнім часом суттєво збільшилась кількість ДТП.

Депутати вирішили підготувати листи до Служби автомобільних доріг в Одеській області, Головного управління Національної поліції та Управління Патрульної поліції в області — про створення спеціальної комісії для визначення пріоритетного переліку робіт (освітлення, облаштування розв’язок, реконструкція) на визначеній ділянці М-15.

До комісії долучаться Олексій Семенцов, Олександр Денисенко та директор департаменту морегосподарського комплексу, транспортної інфраструктури та зв’язку Одеської обласної державної адміністрації Олександр Гайдук.

Повернутися назад