65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Ведеться ремонт дороги загального користування Струмок – Шевченкове – Кілія

17-10-2017
Н

Розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-30 Струмок – Шевченкове – Кілія, км 0 + 000 – км 19+000.

За результатами тендеру в системі електронних закупівель «Рrozorro», роботи проводить переможець торгів – «Будівельна компанія «Дорлідер».

Взялися до справи шляховики з боку села Струмок Кілійського району. Розуміючи важливість даної автомагістралі, підрядники кортять встигнути з ремонтом дороги до кінця поточного року.

«Для Кілійського району питання ремонту траси Траси Т-16-30 – це питання майже життя і смерті, бо воно не вирішувалося на протязі 20 років. І лише завдяки спільним зусиллям керівництва Одеської обласної ради та облдержадміністрації стало можливим зрушити з місця цю справу. Усі жителі району з нетерпінням чекали на ці зміни. Нинішній рік для Кілійського району – це рубікон, бо взимку Кілія майже відрізана від цивілізації. Тому що з першими дощами дорога, якою користуються 40 тис. місцевих жителів, стала би не проїзною, це а може призвести до транспортної блокади району. Для нас це доленосне питання і серйозний прорив в ремонті доріг на Кілію. Хочу зазначити, що це буде капітальний ремонт, а з урахуванням її стану, то фактично – це будівництво нової дороги», – повідомляв нещодавно голова Кілійської районної ради Павло Бойченко.

Наразі ремонтні роботи автошляху Т-16-30 Струмок – Шевченкове – Кілія тривають.

Н (2) Н (3) Н (5) Н (6) Нtender-dorogy2

Повернутися назад