65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вадим Шкарівський здійснив робочий візит до Болградського району

27-08-2021
856A98D1-5422-4C1E-8F56-A4048DD1EDE6

Заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський здійснив робочий візит до Болградського району. 

Разом з депутатом обласної ради Олегом Капсамуном, головою Болградської міської громади Сергієм Димитрієвим і головою районної ради Михайлом Садаклієвим він провів зустріч з представниками Асоціації болгар світу та обговорив перспективи участі району в інвестиційних програмах Європейського Союзу, а також налагодження соціально-економічних і культурних зв’язків. 

Під час зустрічі було прийнято рішення щодо створення при Болградській районній раді робочої групи для напрацювання стратегічних напрямків співпраці асоціації з обласною радою, облдержадміністрацією та громадами області. Також домовилися про організацію наступної зустрічі в розширеному форматі найближчим часом.

Окрім цього, Вадим Шкарівський відвідав ряд сіл Болградського району — Залізничне, Нові Трояни і Дмитрівку — та поспілкувалися з місцевими жителями. 

Наразі в селі Нові Трояни іде ремонт і утеплення основного корпусу місцевої школи, а у школі села Дмитрівка проводиться капітальний ремонт даху. На це передбачено кошти в бюджеті Одеської області на 2021 рік.

Повернутися назад