65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вадим Шкарівський взяв участь у відкритті міжнародного транспортного форуму Trans Expo Odesa 2020 в онлайн форматі

27-10-2020
DSC_5570

Перший заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський взяв участь у відкритті міжнародного транспортного форуму Trans Expo Odesa 2020. Форум розпочав роботу в онлайн форматі.

«Одеська область, як найбільша в Україні, має розвинену транспортно-логістичну систему, а також великі можливості розвитку транспортної галузі. На території Одеської області проходять 5 транспортних коридорів та успішно функціонують 7 морських портів і 1 рибний порт, працює один з найбільших аеропортів країни – «Міжнародний аеропорт Одеса», пропускна здатність якого 400 пасажирів на годину. Окрім цього, сьогодні в області проводиться робота з відновлення функціонування, залучення та розвитку авіаперевезень через КП «Аеропорт Ізмаїл». Також у серпні цього року на півдні Одеського регіону розпочав роботу паромний комплекс «Орлівка-Ісакча»,  який дає змогу найкоротшим шляхом дістатися з України до країн південної Європи та Турції.

Переконаний, що робота в межах форуму принесе нові можливості розширити та поглибити зв’язки між суб’єктами транспортної та інфраструктурної галузей України. В свою чергу Одеська обласна рада завжди відкрита до конструктивного діалогу та ефективної співпраці», – зауважив Вадим Шкарівський під час своєї вступної промови.

Захід проходитиме з 27 по 28 жовтня. Щороку в межах форуму збирається велика кількість лідерів транспортного бізнесу, завданням яких є успішне вирішення бізнес-питань та підвищення ефективності компанії шляхом перемовин.

Учасники обговорюватимуть питання щодо ефективності та розвитку конкурентоспроможності  транспортної галузі, основні виклики і перспективи транспортної системи України, залучення фінансування на реалізацію логістичних проектів тощо, братимуть участь у панельних дискусіях, круглих столах, конференціях, нетворкінгу.

DSC_5563 DSC_5570 DSC_5575 DSC_5584 DSC_5586 DSC_5597 DSC_5602 DSC_5616

Повернутися назад