65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вадим Шкарівський відвідав Ізмаїльський район

17-10-2019
2

Перший заступник голови обласної ради Вадим Шкарівський відвідав Ізмаїльський район та взяв участь у спільній нараді Ізмаїльської районної ради, Ізмаїльської районної адміністрації, головами сільських рад, на якому обговорювалися проблеми Ізмаїльського району та шляхи їх вирішення.

Далі під головуванням Вадима Шкарівського відбулась робоча нараді щодо розгляду проектних пропозицій від Одеської області в межах Спільної Операційної Програми Румунія-Україна у фінансовій перспективі 2021-2027 років. У нараді також взяли участь голови районних рад та адміністрацій Ізмаїльського, Болградського, Ренійського, Кілійського районів, міські голови – Ізмаїлу, Болграду, Рені, Кілії, депутат обласної ради Володимир Чумаченко та депутати районних рад.

В ході засідання представники міста Ізмаїл поділися своїм досвідом щодо залучення інвестицій. Було прийнято рішення про необхідність надання інформаційної допомоги придунайським районам в підготовці інфраструктурних проектів, яку буде надано КП Одеської обласної ради «Агентство транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай». Протягом декількох тижнів обласною радою та даним комунальним підприємством буде підготовлено повторну нараду, під час якої планується  розглянути вже існуючі проекти розвитку міст і районів, шляхи їх фінансування, а також порядок підготовки документів для участі в конкурсах з метою отримання міжнародних грантів.

1  888 (1) 888 (2) 888 (4) 888 (5) 888 (7) 888 (8) 888 (10)

Повернутися назад