65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вадим Шкарівський та Юрій Дімчогло взяли участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ОДА

06-05-2020
2

Перший заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський та заступник голови Юрій Дімчогло взяли участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) обласної державної адміністрації.

Під час наради обговорювалася ситуація, що склалася в аграрному секторі економіки області у зв’язку з посухою, та можливі шляхи відшкодування збитків сільгоспвиробникам.

«У всіх районах, які постраждали внаслідок посухи, будуть проведені комісії ТЕБ та НС. Фермерам необхідно подати документи з експертними оцінками збитків до районних державних адміністрацій, після чого всі зібрані дані будуть направлені до обласної державної адміністрації. Далі депутатський корпус обласної ради буде знову звертатися до центральних органів влади щодо створення державної комісії та розробки комплексу заходів для підтримки аграрних підприємств та фермерських господарств», – розповів Вадим Шкарівський.

Окрім цього комісія розглянула низку питань, пов’язаних з техногенно-екологічною  безпекою Одеської області у весняно-літній період 2020 року. Зокрема, йшлося про невідкладні заходи для забезпечення безаварійного пропуску повені та паводків; заходи для забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь; підготовку місць масового відпочинку на воді відповідно до Правил охорони життя людей на водних об’єктах.

Також обговорювалося питання забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у весняно-літній період.

1 2

Повернутися назад