65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вадим Шкарівський привітав жителів Болграда з професійними святами

09-12-2021
674BFB5D-C4FB-4DBF-8F5B-65C7AE90E208

Заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський під час робочого візиту у Болград привітав місцевих жителів з професійними святами. 

Відтак, він відвідав Болградську окружну прокуратуру, привітав колектив з Днем працівників прокуратури та вручив Почесну грамоту Одеської обласної ради заступнику керівника окружної прокуратури Дмитру Цоєву.

«Від рівня вашого професіоналізму в організації нагляду за дотриманням прав і свобод громадян багато в чому залежить віра людей в закон, формування правової культури та законослухняності», — підкреслив заступник голови обласної ради.

З нагоди Дня працівників сільського господарства він вручив Почесні грамоти Одеської обласної ради аграріям, які зробили найбільший внесок у розвиток сільського господарства Болградського району.

Окрім цього, Вадим Шкарівський відвідав НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – ліцей» у Болграді та вручив диплом лауреата премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах громадського життя Анастасії Мунтяновій, яка посіла друге місце у номінації «За педагогічні досягнення».

«Анастасія — молодий та талановитий викладач української мови та літератури, вже 8 років ділиться знаннями з дітьми. Активно займається розробкою нових підходів до подачі навчального матеріалу, розвиває пізнавальну активність своїх учнів, що забезпечує їхню перемогу на олімпіадах та конкурсах різних рівнів», — розказав Вадим Шкарівський.

Повернутися назад