65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Вадим Шкарівський провів зустріч з інтернами та оглянув інфраструктуру в громаді Болградського району

07-06-2021
B9186AE9-3BC1-4A0C-8864-7F25BBE53175

Заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський зустрівся з інтернами у Болградській районній центральній лікарні. Вони перебували там з ознайомчим візитом, під час якого головний лікар показав їм, чим облаштований та як працює медичний заклад.

«Здоров’я наших громадян — це запорука розвитку країни та її майбутнє. Хочеться сподіватися, що спільними зусиллями нам вдасться залучити в райони Одеської області випускників медичних вишів, що надзвичайно важливо для якісного медичного обслуговування населення», — прокоментував Вадим Шкарівський.

Зазначимо, за допомогою департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації майбутні лікарі раніше побували у медзакладах Арциза та Ізмаїлу. 

Окрім цього, днями заступник голови облради відвідав Криниченську громаду,  поспілкувався з її головою і разом з ним відвідав місцеву школу і будинок культури.  

Будівля школи вимагає проведення реконструкції. Наразі готовий проєкт з її утеплення, який за можливості планується реалізувати у 2022 році. А в Криниченському будинку культури одночасно розміщуються сільська бібліотека, танцювальний зал, тенісний і шахові клуби, що має на меті об’єднати інтереси молоді і старшого покоління. До того ж у цьому році в обласному бюджеті передбачено кошти на соціально-економічний розвиток цієї громади. 

 «Вважаю, що поїздка пройшла продуктивно, ознайомився з проблемами громад, впевнений що разом нам вдасться поступово їх вирішити», — підсумував Вадим Шкарівський.

Повернутися назад