65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В смт. Затишшя відремонтовано дорогу

20-08-2018
Затишшя (2)

В смт. Затишшя Затишанської об’єднаної громади (Захарівський район) завершено капітальний ремонт дороги по вулиці Колгоспна. Відновлення дорожнього покриття проведено за рахунок співфінансування з обласного та селищного бюджетів. Всі роботи були завершені протягом тижня.

«Дана вулиця є основною «артерією» селища, оскільки тут розташовані соціальні об’єкти, зокрема – опорний навчальний заклад та амбулаторія. Дорожнє покриття знаходилося у вкрай незадовільному стані протягом багатьох років. Завдяки спільним зусиллям обласних і місцевих органів влади були встановлені мінімальні терміни ремонту дорожнього покриття. Вже з нового учбового року діти з комфортом добиратимуться до школи. На цьому ремонтні роботи не закінчуються ­– на черзі відновлення дорожнього покриття по вулиці Гагаріна в смт. Захарівка», – розповів депутат обласної ради Микита Кузькевич.

«Показники розвитку області безпосередньо залежать від наявності сучасної інфраструктури у населених пунктах. Ми з колегами по депутатському корпусу усіляко сприятимемо вирішенню найбільш актуальних питань сільських мешканців. В Одеській області триває ремонт не тільки головних автошляхів, але й місцевих доріг, які роками знаходились в аварійному стані», ̶  зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Затишшя (1) Затишшя (2) Затишшя (3) Затишшя (4)

Повернутися назад