65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В школі спортивної майстерності «Олімпієць» йде підготовка до ремонту

18-07-2017
DSC_6568

В рамках Програми розвитку фізичної культури та спорту в Одеській області на 2014-2017 роки розпочато підготовчі роботи у комунальному закладі «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» за адресою: місто Одеса, проспект Шевченка, 31-а.

Наразі працює експертна комісія з вивчення проектно-кошторисної документації. По закінченню буде оголошено відкритий тендер на проведення ремонтних робіт, результати якого оприлюднять на початку серпня.

Зі слів виконуючого обов’язки директора школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» Євгена Рудого, роботи почнуться з цілковитої заміни покрівлі над критим легкоатлетичним манежем – близько 4000 квадратних метрів. Водночас проводитимуться заходи по заміні труб каналізаційної системи та оновлення чоловічих та жіночих вбиралень. Щодо санвузлів, то їх кількість планується збільшити від чотирьох до тринадцяти.

Також робочим проектом «Капітальний ремонт будівлі ШВСМ «Олімпієць» передбачено низку інших важливих заходів, як то то: установка новітніх систем конденсування, налаштованих на опалення, вентиляцію і охолодження комплексу. Це дозволить зекономити близько 100 тисяч гривень. З південного боку спорткомплексу будуть повністю замінені вікна і утеплені стіни. Вхід до споруди буде доповнений спеціальною скляною прибудовою, завдяки чому взимку збережеться більше тепла. Поряд зі сходами з’явиться зручний пандус для інвалідів, які пересуваються на візках.

Нагадаємо, що раніше голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський зазначав, що пріоритетне завдання влади – зберегти спортивний комплекс та забезпечити спортсменів гідними умовами для тренувань.DSC_6568DSC_6569DSC_6558DSC_6557DSC_6542DSC_6545DSC_6568

Повернутися назад