65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В селі Баннівка створено сучасний спортзал

12-02-2018
спортзал-Банновка

На радість жителям села Баннівка Болградського району Одеської області у фойє місцевого Будинку культури створено та відкрито сучасний спортзал.

У відокремленій частині фойє провели ремонтні роботи, обладнали жіночі та чоловічі роздягальні, душові кабіни, встановили два бойлери. У приміщені спортзалу встановлено протипожежну сигналізацію, прилади з економного споживання електроенергії. Також до спортзалу проведено трирівневу каналізаційну систему «Біосептик» з відводом очищених стічних вод, які можуть використовуватись для поливу рослин.

На другому поверсі будівлі розташовано тренажерний зал, оснащений сучасним спортивним обладнанням. Всі приміщення опалюються завдяки котельній, що працює на пелетах.

На створення спортзалу з обласного бюджету було виділено 1,5 млн. гривень.

За словами Баннівського сільського голови Віктора Генчева, мати власний спортзал  ̶  було мрією місцевих жителів, яку вдалося втілити у життя завдяки підтримці голови обласної ради Анатолія Урбанського та депутатського корпусу.

«Вітаю жителів Баннівки із цією чудовою подією. Хочу підкреслити, що наявність сучасних спортивних залів у селах та селищах Одещини зробить вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в регіоні. Особливо це важливо для молоді, яка таким чином отримає додатковий стимул для розвитку, ̶  наголосив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

спортзал-Банновка спортзал-Бановка2

За матеріалами районної газети “Дружба”

Повернутися назад