65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В “Олімпійці” розпочався капітальний ремонт

24-10-2018
DSC_4116

У комунальному закладі «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» розпочався капітальний ремонт.

Першочергово буде повністю замінено покрівлю над критим легкоатлетичним манежем – це близько 4000 квадратних метрів. Наразі робоча бригада проводить демонтаж конструкцій по секціям. Далі по всьому закладу  планується замінити усі старі вікна на енергозберігаючі та відремонтувати підлогу.

Нагадаємо, що проектом передбачено масштабний об’єм робіт – встановлення  сучасного енергозберігаючого освітлення, заміна спеціального штучного покриття бігової доріжки та спортивних майданчиків, відновлення покриття підлоги та огорожі у секторі для штовхання ядра, ремонт санвузлів, роздягалень, реконструкція драбин, посилення конструкцій стін, заміна інженерних мереж (електрообладнання, каналізація, водопровід), облаштування глядацьких місць та спеціального подіуму для людей з обмеженими фізичними можливостями. Легкоатлетичний манеж буде відновлено відповідно до європейських стандартів, що надасть можливість проведення чемпіонатів України та міжнародних змагань.

Також буде встановлено автоматичну систему пожежогасіння, систему кондиціювання та вентиляції приміщень, проведено ряд фасадних робіт, встановити пандус на вході до закладу. Разом із цим буде проведено роботи з благоустрою прилеглої території та відремонтовано адміністративні та господарчі приміщення. Зокрема, в адміністративній частині закладу вже відремонтовано санвузли. Роботи планується завершити до кінця 2019 року.

Голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський зазначив: Пріоритетне завдання влади – спільними зусиллями зберегти спортивний комплекс. Капітальний ремонт проводитиметься за рахунок співфінансування з обласного та державного бюджетів та планується завершити до кінця 2019 року».

DSC_4115 DSC_4116 DSC_4118 DSC_4122 DSC_4123 DSC_4124 DSC_4125 DSC_4126 DSC_4128 DSC_4129 DSC_4130

Повернутися назад