65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одеській опері пройшли урочистості з нагоди Дня Незалежності

20-08-2021
DB3FF58F-98B2-4B44-9527-99E54E324E7B

Урочисте святкування 30-ї річниці Незалежності України відбулося в Одеському національному академічному театрі опери та балету 20 серпня. 

У залі зібралися керівники міста і області, обласних відділень силових структур, а також військові, представники духовенства та активної громадськості регіону. 

«Вважаю, що сьогодні в цій залі зібралися однодумці, які колись прийняли рішення бути небайдужими і свідомими, мислити стратегічно і робити зміни власноруч, рухати цю країну вперед і захоплюватися її успіхам, — підкреслив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко. — Разом ми щодня докладаємо зусиль для того, щоб Україна була незалежною і активно розвивалася як правова європейська держава. Щоб Одещина була успішною та процвітаючою. Хай ця визначна дата надихне нас всіх на нові цілі та звершення!»

З нагоди свята Григорій Діденко вручив Грамоту Верховної Ради України директору Інституту стоматології та щелепно-лицевої хірургії Національної академії медичних наук України професору Станіславу Шнайдеру. 

Також на сцені він привітав нових Почесних громадян Одеської області, рішення щодо яких були прийняті під час сесії обласної ради у червні. Це голова Ради адвокатів Одеської області, заслужений юрист України Йосип Бронз, голова правління ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо», заслужений працівник промисловості Важа Іукурідзе та депутат Верховної Ради України II, III, IV, V, VI, VII скликань, президент Асоціації портів України «Укрпорт», заслужений працівник транспорту Юрій Крук. 

Григорій Діденко також вручив на сцені Почесні відзнаки Одеської обласної ради та цінні подарунки — наручні годинники. 

Для гостей церемонії був підготовлений святковий концерт. 

Повернутися назад