65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одеській області відкрився масштабний захід для молоді

14-08-2018
1 (1)

У місті Южний Одеської області відбулося урочисте відкриття XIV Конгресу християнської молоді України. У масштабному заході, що триватиме з 13 по 18 серпня 2018 року приймають участь близько двох тисяч учасників. Їх вітали голова облради Анатолій Урбанський, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, народний депутат України Павло Унгурян, керівник молодіжного відділу ВСЦ ЄХБ Роман Кравчук, співак Антон Копитін, творчі колективи.

У своїй вступній промові Анатолій Урбанський зауважив важливість проведення такого масштабного заходу саме на Одещині:

«Молодь – це люди сповнені оптимізму й віри в себе. Приємно, що саме Одещина стала майданчиком для проведення чергового конгресу, який сприяє розвитку творчої особистості. Втішно, що у рамках заходу будуть проведені також численні спортивні заходи, адже саме спорт виховує характер. Зазначу, що добрі починання завжди знайдуть підтримку обласної ради та наших колег-депутатів Верховної Ради», – підкреслив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

У рамках конгресу планується реалізувати різноманітні соціальні акції, семінари, спортивні проекти та ток-шоу. Зокрема, такі як проект соціальний проект «День добра», спортивний проект «Екстрім-містечко» та творчий проект «Креативне містечко», де люди різних творчих професій – фотографи, відеографи, дизайнери, спортсмени, музиканти зможуть проводити майстер-класи й ділитися досвідом з усіма охочими.

Для учасників конгресу Павло Унгурян проведе семінар «Школа реформації», де молодь навчатиметься правильно вести комунікацію з владою і суспільством, отримає корисні поради щодо того, як залишатися гідним християнином в таких складних сферах діяльності, як бізнес і політика.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9)

Повернутися назад