65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одеській області активно впроваджується політика енергоефективності

19-07-2017
DSC_6598

Відбулась робоча зустріч голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського  з представниками Проекту Європейського Союзу «Угода мерів – Схід».

Керівник Проекту Хрістоф Фрерінг та Національний експерт «Угода мерів – Схід» в Україні Оксана Кисіль засвідчили Анатолію Урбанському свою повагу та подяку за активну підтримку та впровадження енергетичної політики на рівні Одеської області (станом на липень 2017 року до Угоди приєдналися вісім міст Одещини, які виявили добровільну ініціативу започаткування та впровадження політики сталого енергетичного розвитку на своїх територіях).

Зі свого боку голова облради Анатолій Урбанський підкреслив, що завжди готовий до діалогу, співробітництва і розгляду проектів, які допоможуть покращити енергоефективність, сприятимуть збереженню екології та розвиткові туризму Одеського регіону. Разом з цим, він переконаний, що саме житлові будинки мають стати пріоритетними  під час вибору об’єктів для скорочення споживання енергії.

Анатолій Урбанський запросив гостей особисто ознайомитись з ходом реалізації Проекту енергоефективності в Одеській області, де є позитивні напрацювання в цьому напрямку.

Наприкінці зустрічі сторони обмінялись пам’ятними подарунками, заручились усною домовленістю і підтримкою на рівні впровадження Плану дій сталого енергетичного розвитку та залучення інвестицій.
DSC_6598 DSC_6614 DSC_6624 DSC_6627 DSC_6647

Повернутися назад