65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі відзначили працівників сільського господарства та місцевого самоврядування області

10-12-2021
9C2EE198-BB15-4FBC-9E4D-E9BE9DBD05B1

10 грудня в Одеському академічному театрі музичної комедії імені М. Водяного відбулося урочисте святкування Дня місцевого самоврядування. На заході зібралися депутати та працівники місцевих рад зі всієї Одеської області. 

Зі сцени їх вітали та вручали нагороди голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький та заступник Одеського міського голови Михайло Кучук. 

Григорій Діденко вручив почесні грамоти, відзнаки та цінні подарунки — наручні годинники Одеської обласної ради — депутатам і помічникам депутатів місцевих рад, а також головам громад. 

«Нас об’єднують спільні цілі та дуже відповідальне завдання — виправдати довіру громадян, інтереси яких ми представляємо і про яких ми взяли на себе обов’язок дбати, — підкреслив голова обласної ради. — Сім районів, 91 громада, понад два мільйони мешканців… І саме від депутатів місцевих рад та посадових осіб місцевого самоврядування залежить забезпечення їх життєдіяльності та розвиток. Це велика відповідальність, але і дуже велика честь». 

Він також вручив Грамоту Верховної Ради України голові Березівської районної ради Віталію Мосійчуку. 

Сергій Гриневецький та Михайло Кучук серед іншого вручили нагороди депутатам і працівникам апарату Одеської обласної ради.

Під час святкування також привітали працівників сільського господарства області, професійне свято яких відзначалося у листопаді. Почесні грамоти обласної ради отримали голови фермерських господарств та агрономи. 

Григорій Діденко також вручив дипломи та сертифікати переможцям обласного конкурсу «Найкращий сільський населений пункт із благоустрою Одеської області».

Після урочистих вітань та нагородження на сцені театру показали виставу «За двома зайцями».

 

 

Повернутися назад