65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі відзначили працівників прокуратури

03-12-2021
4541C98E-C931-434E-9941-3FDCCC031178

Урочисті збори з нагоди святкування 30-річчя прокуратури незалежної України та Дня працівників прокуратури відбулися в Одесі 3 грудня. 

В приміщенні обласної прокуратури на вулиці Пушкінській в Одесі зібралися прокурори з різних районів Одещини. Привітати їх прийшли керівники міста та області. 

З нагоди свята голова Одеської обласної ради Григорій Діденко вручив прокурорам почесні грамоти та цінний подарунок (наручний годинник) — за вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, захист конституційних прав та високі професійні здобутки. 

Відтак, прокурор другого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення Одеської обласної прокуратури Олександр Захар’єв отримав наручний годинник. Прокурори Приморської окружної прокуратури Одеси Дмитро Пилипенко та Дмитро Радзілевич, прокурор Роздільнянської окружної прокуратури Олександр Шивцов отримали грамоти. 

 «30 років тому з ухвалення Закону України «Про прокуратуру» розпочалася активна діяльність зі створення правової бази нової незалежної держави, — сказав Григорій Діденко. — Всі ці роки ви невпинно працюєте над зміцненням верховенства права та над якісною протидією злочинності. За будь-яких умов ви залишаєтеся на варті закону та справедливості».

Повернутися назад