65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі відкрили відремонтовану базу спецпризначенців КОРД

24-06-2021
CBE8F14B-D39E-46A2-88EE-BAD4FA64D7CD

Оновлена база Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Головного управління Національної поліції відкрилася після ремонту за сучасними європейськими стандартами — до п’ятиріччя створення підрозділу.

Ремонт приміщень розпочався восени минулого року. Гроші були виділені з обласного бюджету в рамках програми «Безпечна Одещина». Окрім службових приміщень, тут є кімнати для відпочинку, спортивна зала з сучасними тренажерами тощо.

Привітати правоохоронців приїхали перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та заступник голови постійної комісії з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією Андрій Бабенко. 

«Я багато спілкуюся з жителями і хочу подякувати за ту роботу, яку ви проводите в Одесі. Ми вже співпрацюємо в рамках програми «Безпечна Одещина», і ми будемо це продовжувати», — зазначив Олег Радковський. 

Начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех подякував обласній раді за сприяння у проведенні капітального ремонту службового приміщення для спецпризначенців, облаштування для них спортивної зали та оснащення спецпідрозділу сучасним обладнанням і спецзасобами.

«Пишаюся вами та результатами роботи вашого підрозділу, — звернувся до спецпризначенців Олег Бех. — П’ятий рік поспіль ви професійно та злагоджено надаєте силову підтримку оперативним службам, берете участь у звільненні заручників, затриманні особливо небезпечних злочинців та угруповань. Сьогодні ми створили умови для того, щоб ви мали змогу набагато комфортніше працювати, зручніше тренуватися та приємніше відпочивати».

 

Повернутися назад