65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі відбувся Молитовний сніданок

08-11-2021
A2449BD5-74AD-4882-9531-5ECE9C80C2B1

Третій Молитовний сніданок відбувся в Одесі 6 листопада.

Захід зібрав у Будинку представництв Одеської обласної ради представників влади регіону, духовенства, народних депутатів та бізнесменів.

Перший заступник голови обласної ради Олег Радковський у своєму вітальному слові зазначив, що молитовні сніданки об’єднують представників різних конфесій та релігій, представників влади та бізнесу навколо важливої мети – побудови мирної, успішної та процвітаючої України.

«З давніх часів молитва завжди супроводжувала наших воїнів – з молитвою козаки боронили наші землі та відстоювали Україну – як і сьогодні, з Богом у серці, українська армія боронить нашу незалежність. Ми поважаємо та підтримуємо усі релігійні течії, бо тільки у консенсусі можлива співпраця, порозуміння та ефективний розвиток», – підкреслив перший заступник голови обласної ради.

На думку організаторів Молитовного сніданку, проведення такого духовного заходу стало вже традицією для багатонаціональної Одеської області та об’єднало навколо себе багато різних людей.

Під час сніданку депутати різних рівнів, представники ЗМІ та духовенства читали уривки молитов за усі сфери життя, за військових на фронті, за лікарів у лікарнях та за всю Україну. Говорили про об’єднання, мир та взаєморозуміння як серед політиків, так і серед народу України.

 

Повернутися назад