65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі відбулася презентація Першої збірної команди Одеської області по хокею з шайбою

19-03-2019
HAK_0130

На льодовій арені Одеського Палацу спорту відбулася урочиста презентація Першої збірної команди Одеської області по хокею з шайбою U12 ХК «Одеса» та тренерів.

У заході взяв голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, представники Одеської обласної Федерації по хокею, Одеської міськради, спортсмени, тренери, громадськість.

До збірної увійшли гравці п’яти одеських команд по хокею у віці від 12 до 19 років. Головна мета створення єдиної команди, до якої увійшли кращі гравці Одеси і області – подальша участь єдиної збірної команди Одеси в рейтингових Чемпіонатах України по хокею.

У рамках заходу відбулося нагородження грамотами і вручення пам’ятних подарунків кращим фігуристам року та тренерам СДЮШОР «Крижинка».

Так, за плідну працю, високий професіоналізм, самовідданість справі підготовки і виховання талановитої молоді, досягнення високих спортивних здобутків та активну життєву позицію Почесною грамотою Одеської обласної ради нагороджено тренерів І категорії спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах «Крижинка» Олену Воропаєву та Георгія Старкова.

Цінним подарунком – наручним годинником Одеської обласної ради нагороджено президента громадської організації «Одеська обласна федерація фігурного катання на ковзанах» Германа Когана, спортсменок спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах «Крижинка» – члена збірної України з фігурного катання, майстра спорту України Анну Іванченко та Єву Шульгу – члена резервної збірної України з фігурного катання, кандидата в майстри спорту України.

«Чемпіонати України 2018 та 2019 років з фігурного катання серед юніорів довели, що славнозвісна одеська школа фігурного катання відновлює свої позиції – наші спортсмени показали прекрасні результати. Це значить, що свого часу обласна рада прийняла правильне рішення, надавши можливість Одеській СДЮШОР з фігурного катання на ковзанах «Крижинка» тренуватись на льодовій арені Палацу спорту. Завдяки енергії тренерів та їх вихованців, а також зусиллям влади усіх рівнів ми повертаємо Палацу спорту статус головної льодової арени Одещини. Сьогодні Одеський регіон знайомиться з майбутніми чемпіонами – Першою збірною командою Одеської області по хокею з шайбою U12 ХК «Одеса» та їх тренерами. Це добрий знак. Віримо в перемоги наших спортсменів», – висловився голово Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

HAK_0096

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Повернутися назад