65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі пройшов ІІ Всеукраїнський конкурс виноробної продукції «Одеський залив»

11-08-2020
DSC_8811

Під патронатом Одеської обласної ради в навчально-науковій лабораторії сенсорного аналізу Одеської національної академії харчових технологій з 6 по 7 серпня проводився ІІ Всеукраїнський конкурс виноробної продукції «Одеський залив».

З винами працювало 11 експертів міжнародного рівня, які мають 3-4 рівень WSET (Wine & Spirit Education Trust). Зразки оцінювали за методологією регламенту OIV (International Organisation of Vine and Wine).

Всього було оцінено 176 представлених зразків, які надали 38 підприємств Одеської, Миколаївської, Львівської, Івано-Франківської областей, а також міст – Умань, Дніпро, Ужгород, Кропивницький. Найбільше учасників було з Одеської області.

На урочистому заході з нагоди нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу виноробної продукції «Одеський залив – 2020» побував перший заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський:

«Мені дуже приємно, що Другий Всеукраїнський конкурс виноробної продукції відбувається саме в Одесі. Наш регіон багатий виноробством і є базою для українського виноробства, адже 70 відсотків всього виноматеріалу в Україні вироблено в Одеській області. Вдвічі приємно, що до цього конкурсу долучилися майже усі регіони нашої держави. Бажаю, щоб наступного року конкурс «Одеський залив» вийшов на міжнародний рівень, та довів, що виноробна продукція вітчизняного виробника достатньо високого рівня, а найголовніше – конкурентоспроможна», – висловився Вадим Шкарівський.

DSC_8649 DSC_8652 DSC_8660 DSC_8675 DSC_8727DSC_8811DSC_8728 DSC_8899 DSC_9060 DSC_9121 DSC_9232DSC_8657

Повернутися назад