65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі проходить святковий ярмарок «Скарби Одещини»

03-03-2018
ярмарок (6)

З нагоди 86-ї річниці Одеської області 3 березня на площі перед будівлею Обласної ради проходить святковий ярмарок «Скарби Одещини».

Жителі Одещини, що завітали на ярмарок, мають змогу скуштувати оригінальні страви, якими представлені усі 26 районів області, а також взяти участь у майстер-класах з гончарства та карбування монет.

Крім цього, дівчата та хлопці з Кодимського та Арцизького районів влаштовують показ традиційного болгарського та українського весіль і проводять демонстрацію 19 національних українських костюмів. Театралізоване дійство супроводжується виступом духового оркестру і виконанням весільних пісень від найкращих музик Одещини.

Безліч веселих конкурсів, а також розваги для дітей не дають нікому засумувати ані на хвилину.

«Одещина багата талантами і кожен район має чим похизуватись. Велика кількість національностей, що проживають у нашому регіоні, сприяє утворенню неповторного етнічного колориту. Адже в результаті співіснування української культури з іншими національностями відбувався глибокий культурний обмін. Одещина, хочу побажати тобі і надалі квітнути і дивувати різноманіттям барв, талантів та неповторністю культурної спадщини», ̶  висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

ярмарок (15) ярмарок (5)ярмарок (1)      ярмарок (14) ярмарок (17)ярмарок (6) ярмарок (18)ярмарок (16)ярмарок (10)ярмарок (11)ярмарок (13)ярмарок (14)ярмарок (15)ярмарок (16)ярмарок (17)ярмарок (18)ярмарок (19)ярмарок (20)ярмарок (21)ярмарок (22)ярмарок (23)ярмарок (25)

Повернутися назад