65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Одесі нагородили спортсменів, що брали участь в Олімпійських іграх

18-08-2021
7713C19A-49F5-4A86-A78D-DA0A185ABF22

Одеська обласна рада нагородила спортсменів, які представляли регіон на ХХХІІ літніх Олімпійських іграх у Токіо. Урочистості проходили в Будинку представництв обласної ради 18 серпня. 

«Ви взяли участь у наймасштабнішому спортивному заході у світі, отже назавжди вписали свої імена в історію українського спорту, — підкреслив голова обласної ради Григорій Діденко. — Ви — спортивна еліта нашої країни. Люди із залізною силою волі — інші на Олімпіаду просто не потрапляють. Розумію, що всі ваші досягнення — це плід дисципліни, витривалості та постійної роботи над собою!»

За значні спортивні досягнення та гідну участь в Олімпійських іграх цінним подарунком — наручним годинником Одеської обласної ради — нагороджені срібна призерка з карате Анжеліка Терлюга та її тренер Денис Морозов; володар п’ятого місця з карате Аніта Серьогіна та її тренер Олександр Тонкошкур.

Почесною відзнакою обласної ради нагороджені Ірина Маловічко (стендова стрільба) та її тренер олімпійський чемпіон Микола Мільчев; Василь Михайлов (вільна боротьба) та його тренер Андрій Панаітов; Анастасія Тодорова (веслування) та її тренер Микола Кравчук; Цотне Рогава (бокс) та його тренер Абел Хачатрян, а також Даяна Ястремська (теніс). 

Нагороди спортсменам також вручили голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький та Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Повернутися назад