65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В обласній раді вперше запрацює депутатський електронний портал 

14-07-2021
7754C8E5-E406-4504-93E8-4301A1BB1FA7

В Одеській обласній раді впроваджується система електронного документообігу АСКОД, зокрема на базі офіційного сайту з’явиться електронний портал з детальною інформацією про роботу кожного депутата.

«Портал надасть багато можливостей, пов’язаних із взаємодією депутата не лише з апаратом ради та органами виконавчої влади, а й з виборцями — листування, звітність, оцінка діяльності. Все це має на меті суттєво спростити повсякденну роботу і швидше отримувати результат», — зазначила ініціаторка нововведення, депутатка Наталія Данилко.  

Планується, що там міститиметься адреса приймальні кожного депутата, інформація про помічників, запити та уся робоча кореспонденція без особистих даних громадян. Можна буде подивитися, які запити робить депутат і які відповіді отримує, а також скористатися формою зворотного зв’язку.   

«Це один з кроків, над якими ми зараз працюємо у межах загальнонаціональної цифрової трансформації. Вважаю діджиталізацію надкорисним інструментом для того, щоб зробити всі процеси більш зручними і максимально прозорими», — заявив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.   

Зазначимо, портал буде інтегрований до системи електронного документообігу АСКОД, яка протягом найближчих двох місяців буде впроваджена у роботу апарату обласної ради в рамках регіональної програми цифрової трансформації Одеської області на 2021-2023 роки. Після тестування посилання на нього з’явиться на офіційному сайті ради.

03AD9F42-C513-4664-90E0-CAAACE46E6EC

Повернутися назад