65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Кам’янській ЗОШ завершено капремонт спортзалу

26-06-2019
3

Завершено капітальний ремонт спортивного залу Кам`янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Арцизького району Одеської області.

Роботи з капремонту приміщення шкільного спортзалу проводилися у два етапи та особисто контролювалися депутатом Одеської обласної ради Сергієм Паращенком. Наразі тут повністю замінено дах та оновлено систему опалення, на що з обласного бюджету було спрямовано 400 тис. грн. Крім того, в лютому 2019 року депутатами Арцизької районної ради було виділено 1 млн 100 тис. грн з отриманої субвенції з обласної ради. За ці кошти в спортивній залі повністю було замінену підлогу, стелю, збудовано душову кімнату, роздягальню, внутрішні вбиральні, а також встановлено нові баскетбольні щити та проведено зовнішні роботи – вздовж зали замінено вимощення та оновлено фасадну частину будівлі.

«Тепер це новий спортзал, де за будь-якої погоди проводитимуться уроки фізкультури, школярі матимуть змогу грати в спортивні ігри. Також тут безперебійно працюватимуть спортивні секції, – розповіла директор Кам’янської школи Людмила Падура.

«Ми маємо допомагати створювати гарні умови для занять школярів фізкультурою та спортом. Це сприяє популяризації спорту та здорового способу життя серед молоді», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3

Повернутися назад