65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Ізмаїлі триває будівництво соціального житла

20-11-2018
DSC00057

У рамках обласної комплексної програми «Соціальний захист населення в Одеській області» в Ізмаїлі триває будівництво житлового будинку на 17 квартир з індивідуальним газовим опаленням по вул. Покровська, 34.

«Будівництво стало можливим завдяки співфінансуванню обласного та міського бюджетів. У 2018 році з міського бюджету ми виділили 1,83 млн. грн., з обласного бюджету на даний проект було виділено 6,333 млн. грн,», – повідомив Ізмаїльський міський голова Андрій Абрамченко.

Наразі ведуться роботи по улаштуванню кладки зовнішніх і внутрішніх стін другого поверху будівлі з армуванням. У рівні кожного перекриття влаштовуються антисейсмічні пояси. Висота кожного поверху близько чотирьох метрів; кладка стін – з керамічної цегли. Гідроізоляція стін проводиться з застосуванням рідкого скла. На об’єкті постійно працюють екскаватори, автомобілі-самоскиди та інша техніка.

«Спостерігати за тим, як невпинно йдуть роботи на даному будівельному майданчику радісно. Звісно, Одеська обласна рада й Ізмаїльська міськрада докладають максимум зусиль аби роботи не припинялися. Пільгові категорії населення Одеської області повинні відчували захист і піклування влади», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Згідно графіку, будівництво планується завершити в кінці 2019 року.

DSC00057 DSC00063

Повернутися назад