65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Ізмаїлі проводять прийом лікарі Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру

22-06-2022
photo_2022-06-22 08.57.34

За ініціативи голови Одеської обласної ради Григорія Діденка в місті Ізмаїл відновлюють прийом пацієнтів лікарі-онкологи Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру. 

22 червня в поліклінічному відділенні Дунайської обласної лікарні (вул. Портова, 11а) консультації проведуть: мамолог, онкогінеколог, онкохірурги, що спеціалізуються на онкопатологіях шкіри та м’яких тканин, щитоподібної залози, пухлин голови і шиї та ЛОР-патологій.

Як і раніше, консультації та всі обстеження лікарями виїзної консультативно-діагностичної служби Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру проводяться безкоштовно, за наявності електронного направлення.

Нагадаємо, у 2022 році в місті Ізмаїл, завдяки підтримці Одеської обласної ради і консолідації зусиль, ресурсів Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру, стартував унікальний для півдня України проект скринінгу населення на онкологічні захворювання. В місті працює консультативно-діагностична служба Одеського протипухлинного центру, де кожен житель Бессарабії можете отримати направлення на безкоштовний профілактичний огляд – онкологічний Check-up, консультацію лікарів-онкологів та діагностичні обстеження: мамографію і лабораторні аналізи. За результатами обстежень, лікарі формують консультативне заключення та, за необхідності, разом із пацієнтом узгоджують подальший маршрут лікування.

Запис на прийом до лікарів-онкологів в Ізмаїлі проводиться через кол-центр Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру за номером +38 (063) 610 00 03.

Повернутися назад