65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Ізмаїлі пройшла виставка діючої військової техніки

01-10-2018
_IMG_3975

У місті Ізмаїл Одеської області, у рамках святкування 428-ої річниці Дня міста, пройшла виставка діючої автомобільної військової техніки та озброєння. Організаторами виступили Ізмаїльський прикордонний загін Південного регіонального управління та Ізмаїльський загін ВМС України.

На набережній Луки Капікраяна увазі городян і гостей міста були представлені броньовані КРАЗ, КрАЗ «Кугуар», БТР-80. З озброєння було продемонстровано стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети, міномети та зенітну установку.

Виставка сучасної військової техніки викликала інтерес у відвідувачів: вони мали можливість піднятися в середину важкої автомобільної техніки, посидіти за кермом або в десантному відділенні броньовиків, потримати в руках зброю.

«Відбулися серйозні зміни у матеріально-технічному забезпеченні прикордонних служб, зокрема, Ізмаїлу. Цьому сприяють реформи Президента України Петра Порошенка, орієнтовані на модернізацію Збройних Сил та сектору оборони і безпеки. Упевнений, що завдяки сучасним зразкам озброєння та військової техніки, а також високопрофесійним знанням особового складу кордон по Дунаю буде надійно захищений від будь-яких проявів протиправної діяльності», – висловився Анатолій Урбанський під час виступу на святі.

_IMG_3975 _IMG_3976 _IMG_3977 _IMG_3978 _IMG_3979 _IMG_3980 _IMG_4139 _IMG_4140 _IMG_4142

Повернутися назад