65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Ізмаїлі йде будівництво соціального житла

26-07-2017
doXrxMjE7IA

В Ізмаїлі реалізується програма забезпечення житлом дітей-сиріт та малозабезпечених верств населення. Згідно з цією програмою, прийнятою міською радою в 2017 році, розпочато будівництво житла для дітей-сиріт та малозабезпечених верств населення на 20 квартир по вулиці Покровська (Комсомольська), 34. Будівництво виконується за рахунок співфінансування з обласного та місцевого бюджетів.

«Роботи йдуть повним ходом і розраховані на два роки. Завершити даний об’єкт планується до кінця 2018 року. Тут вже побудовано підвальне приміщення, йде будівництво першого поверху», – повідомив перший заступник міського голови, депутат обласної ради Родіон Абашев.

«Ініціатива будівництва соціального житла була підтримана усім депутатським корпусом. І сьогодні ми вже маємо конкретні позитивні результати, яких вдалося досягти завдяки командній роботі, раціонально розподіливши бюджетні кошти на нагальні потреби кожного району. Це і відремонтований гуртожиток у Білгород-Дністровському, де діти-сироти вже отримали квартири, і гуртожиток для працівників закладів освіти, медичних працівників, родин учасників АТО у селі Малодолинське», – розповів голова обласної ради Анатолій Урбанський.

doXrxMjE7IA TPg0DzOjHA0

Повернутися назад