65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Арцизькій ЦРЛ триває капремонт дитячого відділення

24-06-2019
5

В Арцизькій центральній районній лікарні триває капітальний ремонт приміщень дитячого відділення.

«Наразі будівельна бригада працює над підготовкою приміщень усього дитячого відділення для проведення капітального ремонту, зокрема, триває підготовка стін – будівельники знімають старий кахель і демонтують стару систему опалення», – повідомив головний лікар Арцизької ЦРЛ Зіновій Челак.

Вартість капремонту дитячого відділення становить близько 3 млн грн: «Кошти вже виділено депутатами Арцизької районної ради з отриманої в лютому субвенції з обласного бюджету. Планується, що капітальний ремонт даного відділення буде завершено у вересні», – розповів голова Арцизької РДА Сергій Парпуланський.

Слід зазначити, що у квітні в Арцизькій ЦРЛ було капітально відремонтовано відділення невідкладної екстреної допомоги «Emergency department». Протягом минулого року відремонтовано другий операційний блок, вбиральні, систему освітлення, перев’язочну, коридори хірургічного відділення та облаштовано вбиральні в терапевтичному відділенні. Фінансування робіт здійснювалося з місцевого та обласного бюджетів.

Усі етапи робіт на особистому контролі тримає депутат Одеської обласної ради Сергій Паращенко.

«Якість надання медичних послуг у районних лікарнях та сільських амбулаторіях загальної практики сімейної медицини мають вийти на новий рівень. Ми докладаємо максимум зусиль задля відновлення медичних закладів Одеської області та маємо позитивні результати», – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4 5

Повернутися назад