65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Арцизькій гімназії №1 працюють модернізовані класи

14-02-2018
IMG_20171127_074724

В Арцизькій опорній школі-гімназії №1 восени минулого року запрацювали модернізовані класи. Зокрема, кабінет хімії став інтерактивним, а у кабінеті інформатики обладнали новий комп’ютерний клас на 16 робочих місць.

Завдяки такій модернізації стало можливим використання електронних підручників на уроках хімії. А придбання інтерактивної дошки, яка має екран діагоналлю 195,6 см і може працювати як планшет, дозволило використовувати програми під час навчання, створювати документи та безпосередньо взаємодіяти з комп’ютером. До комплекту також було придбано мультимедійний проектор, ноутбук, мікрофон та акустичну систему.

Новий комп’ютерний клас було обладнано сучасними терміналами «тонкий клієнт», аналогічними звичайним системним комп’ютерним блокам, і здатними переносити на окремий сервер оброблену в ході навчального процесу інформацію. До них у комплекті закупили LCD-монітори   фірми LG c діагоналлю екрану 47 см та сервер, що працює на процесорі Intel i7 з об’ємом оперативної пам’яті у розмірі 16 Гігабайт та жорсткого диску  ̶  1,5 Терабайту.

На модернізацію класів з обласного бюджету було виділено 400 тис. грн.

«Сучасні технологічні можливості дозволяють вивести процес навчання на новий рівень, забезпечуючи комфортні умови як для учнів, так і для вчителів. До того ж як показує практика, учні значно краще засвоюють матеріал, що подається за допомогою формату мультимедіа», ̶  зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

????????????????

????????????????

????????????????
За матеріалами  порталу Ukrainian Bessarabia       

Повернутися назад