65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

14-10-2018
DSC_4005

В Одесі святкування Дня захисника України розпочалося зі спільного молебню різних конфесій та церемонії покладання квітів на місці спорудження майбутнього меморіалу воїнам Одеси і області, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції (пр-кт Шевченка, 4). На початку заходу присутні заслухали привітальну промову Президента України Петра Порошенка, який акцентував увагу, що свято Захисника України стосується не лише чоловіків, це свято усіх, хто обрав для себе мужній, героїчний, відповідальний шлях – шлях захисту нашої країни. Також прозвучала клятва вірності українській державі і народу ліцеїстів Одеського військово-морського ліцею.

У святкових заходах взяли голова обласної ради Анатолій Урбанський, його перший заступник Олег Радковський, депутати обласної та міської рад, голова обласної державної адміністрації Максим Степанов, міський голова Геннадій Труханов, військовослужбовці, воїни-учасники АТО, представники духовенства, ветеранських та громадських організацій, пересічні одесити.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять 105 воїнів Одещини, які полягли захищаючи кордони й незалежність нашої держави. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій та стабільність. Саме під захистом мужніх оборонців, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Щирі вітання і чоловікам, і жінкам – захисникам України, хто не шкодуючи власного життя, виконує священний обов’язок українського воїна», – наголосив під час своєї промови Анатолій Урбанський.

DSC_4033

DSC_4028

DSC_4026

DSC_4016DSC_4005DSC_4000DSC_3988DSC_3978DSC_3971DSC_3964DSC_4011

Повернутися назад