65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Урочисте відкриття V Всеукраїнської спартакіади серед депутатів України всіх рівнів

08-06-2016
HAK_3918

У місті Чорноморськ відбулося урочисте відкриття V Всеукраїнської спартакіади серед  депутатів України всіх рівнів. Змагатися депутати будуть у 5-ти видах спорту протягом чотирьох днів.

У спартакіаді взяли участь 17 команд з усіх куточків України. Склад команди – близько 25 чоловік. Захід проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, зміцнення здоров’я шляхом залучення учасників до занять фізичною культурою та спортом.

В урочистому відкритті спартакіади взяли участь заступник голови Одеської обласної ради Юрій Димчогло, депутати Верховної та обласних рад.

«Одеса завжди була спортивним містом. Понад 20-ти олімпійських чемпіонів э вихідцами з нашого міста. Ми повинні підтримувати спортивні традиції. Я пишаюсь, що саме у нас проходить п’ята  Всеукраїнська спартакіада серед депутатів України всіх рівнів. Також хочу подякувати голові обласної ради Анатолію Урбанському за всіляку підтримку спортивних змагань» – наголосив депутат фракції “Блок Петра Порошенка”Солідарність” Микола Авілов.

HAK_3868 HAK_3918 HAK_3925 HAK_3931

Повернутися назад