65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Урочисте відкриття оновленої лікарської амбулаторії

09-06-2017
DSC_2581

У селищі Усатове Біляївського району  урочисто відкрилася оновлена лікарська амбулаторія. Медична установа обслуговуватиме понад 2000 мешканців. Амбулаторія потребувала ремонту майже 40 років. Незадовільний санітарно-технічний стан приміщень не дозволяв створити належні умови для обслуговування хворих, проведення діагностичних та лікувальних процедур.

На урочисте відкриття медичної оновленої установи завітав голова обласної ради Анатолій Урбанський, депутат обласної ради Дмитро Чапір, голова Біляївської районої ради Олег Мишаглі та місцеві мешканці.

У своєму привітальному виступі Анатолій Урбанський наголосив:«Відкриття медичної установи відбулося завдяки тому, як зараз проводиться економічна політика та реформи у нашій країні, це перша ластівка для селища Усатове та ще один крок до успішної країни. Нещодавно ми відкривали дорогу, яка не ремонтувалася 25 років, ще одним моментом буде відкриття поліклінічного відділення у місті Рені. Впевнений, що найближчим часом ми вирішимо ще одне проблемне питання для місцевого населення – це будівництво дитячого садочка. Дуже приємно бачити сьогодні на відкритті молодих матусь з діточками – це вселяє надію на краще майбутнє».

У приміщенні амбулаторії розташовано чотири відремонтованих сучасних кабінети з енергозберігаючими вікнами та працює кваліфікований медичний персонал у кількості 4 чоловік. Ремонтні роботи було виконано за вісім місяців за рахунок обласного бюджету відповідно до комплексної програми «Здоров’я».

Тепер мешканці селища Усатове зможуть отримати кваліфіковану медичну допомогу у затишному і привітному приміщенні амбулаторії.

Після завершення офіційної частини Анатолій Урбанський та депутати перерізали символічну червону стрічку.

DSC_2591 DSC_2564 DSC_2567 DSC_2569 DSC_2576 DSC_2578 DSC_2581 DSC_2585 DSC_2586

Повернутися назад