65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Урочисте відкриття Литовського ярмарку

14-06-2017
DSC_2990

Сьогодні в Одесі у Міському саду урочисто відкрився литовський ярмарок «Казюкас». На заході були присутні голова обласної ради Анатолій Урбанський, голова обласної державної адміністрації Максим Степанов, міський голова Геннадій Труханов,  голови дипломатичних відомств Швеції та Литви, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Урочисте відкриття ярмарку супроводжувалося виступом самодіяльних колективів.

«Щорічне проведення ярмарку у центрі Одеси вже стало доброю традицією. Литовський ярмарок – це можливість доторкнутись до неповторного світу Прибалтики. Городяни та гості міста зможуть познайомитися з литовською культурою, я сподіваюся, що литовські гості ще неодноразово будуть радувати наше місто таким святом» – наголосив у особистій розмові з прибалтійськими гостями Анатолій Урбанський.

Протягом чотирьох днів одесити і гості міста зможуть насолодитися литовським фольклором, прикладним мистецтвом цієї привітної країни, скуштувати смачні традиційні страви, побачити процес приготування всесвітньо відомого литовського десерту «шакоріс», послухати національну литовську музику. Також в рамках Днів Литви в Одесі пройдуть литовсько-українські бізнес-форуми.

DSC_3103 DSC_2912 DSC_2949 DSC_2980 DSC_2990 DSC_3027 DSC_3050 DSC_3052 DSC_3054

Повернутися назад