65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Урочисте підняття Державного Прапора України

23-08-2019
DSC_5289

Синьо-жовтий стяг – уособлення свободи, сили і єднання нашого народу. Державний Прапор України майорить під час найважливіших подій в історії нашої країни та займає особливе місце у серці кожного громадянина. Саме він надихає на перемоги наших воїнів та чемпіонів. Саме він – в наших руках під час доленосних подій!

З нагоди Дня Державного Прапора України біля адміністративної будівлі Одеської обласної ради відбулися урочисті збори.

Святкування традиційно розпочалося з шикування роти почесної варти, військового оркестру, прапороносної групи командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України, керівників та працівників Одеської обласної ради та облдержадміністрації, представників громадськості та ЗМІ, воїнів АТО та їх сімей на площі перед будівлею обласної ради. Під час виконання Гімну України на флагшток додатково було піднято Державний Прапор.

Від керівництва обласної ради в урочистостях взяв участь перший заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський.

«Під синьо-жовтим знаменом український  народ утвердив одвічну  мрію  про незалежність,  свободу і відродження Української держави. Тож нехай рідний стяг – такий як сьогодні, чистий і світлий – гордо майорить на важливих будівлях усіх населених пунктів України, спонукаючи кожного з нас на нові досягнення заради щастя дітей та онуків. Щиро бажаю, щоб мир і спокій на нашій землі настав якомога  швидше. Зичу вашим родинам  міцного здоров’я, добробуту і життєвої наснаги», – висловився під час промови перший заступник голови обласної ради Вадим Шкарівський.

1 DSC_5270 DSC_5272 DSC_5284 DSC_5289 DSC_5291 DSC_5295 DSC_5297 DSC_5300 DSC_5303 DSC_5312 DSC_5327

Повернутися назад