65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Урочиста церемонія з нагоди Дня незалежності України в Одеському театрі опери та балету

23-08-2017
DSC_9217

Одним із найважливіших заходів в рамках відзначення Дня незалежності України на Одещині стали урочистості в Одеському національному академічному театрі опери та балету.

Церемонія розпочалася з Державного Гімну України. Після цього присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які загинули під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Зі сцени учасників святкових зборів вітали перші особи області та міста.

«Шановні співвітчизники! Сьогодні наша країна відмічає головне державне свято. Всі роки молода держава долала труднощі й вирішувала складні задачі, проте ми не послабшали, а лише загартували свій багатонаціональний характер. Ми згуртувались та побудували нове суспільство. Ми зберегли єдність, хоч і сперечались на важливих шляхах, прямуючи до реформ. Разом ми будуємо нову державу і надихаємо своїм прикладом інших, а вороги мучаться від заздрощів та непорозуміння. Але, як кажуть в Одесі, це їх труднощі! Головне – ми йдемо правильним шляхом і відчуваємо підтримку. З Днем незалежності!» – сказав у своєму вітальному слові Анатолій Урбанський.

Далі Анатолій Урбанський вручив грамоти від Верховної Ради України та обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадянську позицію звання «Почесний громадянин Одеської області» було присвоєно Михайлу Козиреву – колишньому заступнику Одеського міського голови, Заслуженому працівнику сфери послуг України.

За вагомий внесок у розвиток гідрометеорології, моніторингу та охорони навколишнього природного середовища України, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих фахівців та з нагоди Дня незалежності України Грамотою Верховної Ради України нагороджено трудовий колектив Одеського державного університету в особі Сергія Степаненка, ректора Одеського державного екологічного університету, доктора фізико-математичних наук.

За вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, плідну науково-педагогічну діяльність, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України Грамотою Верховної Ради України були нагороджені Ігор Мітельман, заступник директора з навчальної роботи комунального закладу «Рішельєвський ліцей», кандидат фізико-математичних наук, доцент та Лілія Прадіденко заступник директора з методичної  роботи комунального закладу «Рішельєвський ліцей».

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічний  і культурний розвиток регіону та з нагоди Дня незалежності України Почесною відзнакою Одеської обласної ради нагороджені Іван Карайванський, директор сільськогосподарського кооперативу «Еліта» села Кам’янка, депутат Ізмаїльської районної ради та Георгій Кочмар, голова приватного сільськогосподарського  підприємства «Колос», депутат Болградської районної ради.

За сумлінне ставлення та якісне виконання службових обов’язків щодо охорони громадського порядку, вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю та з нагоди Дня незалежності України Почесною відзнакою Одеської обласної ради нагороджено Анатолія Морозовського, начальника військового наряду  (заступника командира 4-го взводу охорони) окремої роти охорони дипломатичних представництв і консульських установ іноземних держав військової частини 3012 Головного управління Національної гвардії України, старшого прапорщика.

За мужність і відвагу, проявлені під час антитерористичної операції, та з нагоди Дня незалежності України Почесною грамотою Одеської обласної ради нагороджено учасників – АТО Богдана Кливняка, Андрія Ковальчука, Сергія Чернушенка, Андрія Яшманова.
DSC_9139 DSC_9140 DSC_9142 DSC_9156 DSC_9167 DSC_9193 DSC_9196 DSC_9198 DSC_9217 DSC_9220 DSC_9225 DSC_9227 DSC_9253 DSC_9255 DSC_9274 DSC_9290

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_9126 DSC_9127

Повернутися назад