65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Керівництво обласної ради у складі української урядової делегації з офіційним візитом відвідало Туреччину

04-10-2017
1

Українська урядова делегація повернулася з Турецької Республіки. Головною метою офіційного візиту до Стамбулу стала участь у тренінгу з реалізації проектів державно-приватного партнерства (ДПП) на основі турецького досвіду. До складу делегації увійшли представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства охорони здоров’я України, ПАТ «Укрзалізниця» та Одеської обласної ради.

Перед від’їздом з Одещини, голова обласної ради Анатолій Урбанський побажав колегам плідної праці та висловив надію, що міжнародний досвід з організації проектів ДПП, стане в нагоді Україні. Адже Турецька Республіка вже не одне десятиліття є лідером з реалізації проектів державно-приватного партнерства і впровадила близько двох сотень різноманітних проектів в області будівництва автомобільних шляхів та тунелів, аеро- та морських портів, у сферах охорони здоров’я та  енергетики.

Слід зазначити, що лекції та семінари були організовані в рамках роботи турецько-української робочої комісії з питань ДПП. Учасники форуму мали можливість вивчити турецький досвід з організації проектів державно-приватного партнерства завдяки аналізу практичних кейсів в різних галузях. Ознайомилась зі всіма стадіями роботи ДПП, починаючи від відбору проектів і структури рішення, закінчуючи організаційною роботою та розподіленням бюджету.

«В України велике майбутнє за проектами, необхідна тільки політична воля держави. Я радий був відчути і побачити як це працює в Туреччині, разом з прекрасними фахівцями, кожен з яких відмінний фахівець в своєму напрямку і в Міністерстві. Сподіваюся, ми заглянули в майбутнє України», – висловився заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло.
1 2 3 4 5 6

Повернутися назад