65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Участь голови обласної ради Анатолія Урбанського у підсумковій конференції щодо результатів пілотного проекту «Сталість ВІЛ-послуг» у м. Білгороді-Дністровському та Білгород-Дністровському районі

30-11-2017
DSC_5556 (1)

Відбулась підсумкова конференція, присвячена результатам пілотного проекту «Сталість ВІЛ-послуг» у м. Білгороді-Дністровському та Білгород-Дністровському районі, який реалізується в рамках проекту USAID і має на меті надання життєво важливих послуг для людей, які живуть з ВІЛ. У заході прийняв участь голова обласної ради Анатолій Урбанський, представники обласної державної адміністрації, керівник відділу охорони здоров’я Агентства США з міжнародного розвитку USAID Джері Дайбл,  а також голова Білгород-Дністровської районної ради Валерій Лобанов.

У своїй вітальній промові Анатолій Урбанський зазначив, що завдяки таким проектам надання послуг людям, що живуть з ВІЛ, виходить на новий рівень. Адже здебільшого у суспільстві досить упереджено ставляться до людей з ВІЛ. Натомість зараз ми вже маємо перші результати від реалізації сталої моделі надання послуг у сфері ВІЛ на прикладі міста Білгород-Дністровський та Білгород-Дністровського району. Зі свого боку обласна рада готова надавати всебічну підтримку подальшому розвитку цього проекту.

В ході конференції учасники розглянули та обсудили перші результати з реалізації проекту і надали свої пропозиції щодо його подальшого розвитку і збереження результатів.

DSC_5556 (1) DSC_5550 (1) DSC_5554 (1) DSC_5576 (1) DSC_5524 (1) DSC_5542 (1) DSC_5536 (1)

Повернутися назад